IT USLUGE NADOHVAT RUKE!
Jednostavnost je naš prioritet

Snježana Karlo

Kompletnu evidenciju doping kontrola smo donedavno obavljali kroz papire, pa nas je prelazak na moderni informatički sustav preporodio.
Prednosti su brojne: od točnog uvida u stanje misija, preko detaljnih informacija o radu kontrolora i stanju sportaša, pa sve do trenutnog statusa uzorka. Međutim, najveća prednost je vrlo detaljna statistika, pomoću koje sada u djeliću sekunde mogu dobiti sve željene informacije.
PROJEKT DOPING

Sunčica Würsching

Prije ove aplikacije radili smo u jednoj drugoj, koja nas je poprilično kočila u svakodnevnom radu, jer je bila iznimno nepouzdana.
Otkad evidenciju našeg rada s korisnicima pratimo kroz ovaj sustav, sve naše brige su nestale u sekundi. Od svih pozitivnih stvari, najviše mi se sviđa što statistiku možemo prilagoditi svojim željama, pa ćemo je koristiti i za vlastita znanstvena istraživanja i radove.
PROJEKT EVOK

Mario Molnar

Korištenjem ovog preciznog sustava za prijavu i otklanjanje tehničkih problema, sada konačno sve podatke imamo transparentne.
Kroz ovu aplikaciju točno znamo kada i tko nam je prijavio problem, te tko će ga i kada otkloniti od naših djelatnika. Mogućnost ljudske pogreške svedena je na minimum, a koristi su stvarno brojne. Prije svega, bolje smo organizirani i učinkovitiji, što naši klijenti i te kako cijene.
PROJEKT HELPDESK