IT USLUGE NADOHVAT RUKE!
Jednostavnost je naš prioritet

Tehnologije

Sve naše aplikacije se baziraju na najmodernijim otvorenim softverskim i hardverskim platformama, pri čemu prednjače razvojni alati temeljeni na vrlo zahvalnom Eclipsu. U srcu programskih jezika su iznimno učinkovite Java/J2EE tehnologije, koje u kombinaciji s MySQL bazom podataka čine dobitnu i financijski maksimalno prihvatljivu kombinaciju.
Kada se govori o tehnološkim terminima, u Aplikati d.o.o. koristimo alate sa slijedeće liste: J2EE, Java, JSF2, Hibernate, Spring, Eclipse, Jasper Reports, JMS, Servlets, JDBC, JUnit, EJB, Tomcat, JSP, Professional Requirements Analysis & System Design… Za iskusne informatičke znalce i ljude koji se razumiju u moderne tehnologije, ovi će nazivi reći više nego dovoljno o kvalitetama naše tvrtke.
S obzirom na godine rada provedene u puno većim sustavima od onih koji se mogu naći na prostoru Republike Hrvatske, te na prebogato međunarodno iskustvo stečeno u dizajniranju nezamislivo velikih baza podataka, procjena je naših programera da gore navedena kombinacija najbolje zadovoljava veliku većinu domaćih potreba. No, naravno da smo otvoreni i za sve ostale opcije.